Apostoli na Facebook-u
Apostoli - motoristi slobodnog duha
Akcija Deda Mraz 2012/13.
pogledajte opširnije ovde
Start   |   Članovi   |  Aktivnosti   |   Galerija   |  Forum   |   Putovanja   |  Sponzori      Copyright © 2009-2011 All Rights Reserved. Design ticma
trasa puta_2014.jpg
Akcija Deda Mraz 2010/11.
pogledajte opširnije ovde
Pogledajte kako su protekle predhodne akcijeMoto Deda Mraz

Akcija Deda Mraz 2011/12.
pogledajte opširnije ovde
Okupljanje od 9:00 časova 29.12.2013. na platou ispred sportskog i poslovnog centa SPENS u ulici Maksima Gorkog,
Polazak kolone u 9,30 prema centru Sremske Kamenice, a u 10 časova će kolona Deda mrazova posetiti Decije selo u Sremskoj Kamenici gde će podeliti paketiće i tradicionalno provozati decu na motorima koji sami izaberu po krugu sela. U 11 smo na odeljenju Dečije bolnice, gde ćemo ostaviti poklone i obići bolnicu da nas deca iz svih soba vide. Za 12 sati predviđen je obilazak dece u Domu za decu ometenu u razvoju na Novom Naselju gde ćemo pored slikanja i paketića malo pogledati radove kojima se ta deca uvek hvale.
Da ispunimo želju i deci u Svratištu za decu, kolona Deda Mrazova sa paketićima obići će i njihov dom.
Kraj akcije predviđen je u 13 časova na Trgu slobode, gde se podele svi preostali pokloni deci koja se tu zateknu.
Za sve učesnike na motoru predviđen je ručak u restoranu Jedro jedriličarskog kluba na Dunavu.

- Motorciklisti Vojvodine, odnosno mi, svojim ličnim sredstvima kupujemo poklone i poklanjamo deci, kojoj će taj gest učiniti jedan trenutak sretan.

        
I ove godine ljudi dobre volje su pomogli akciju i omogućili da što više dece bude sretno.
Firme koje su sa svojim sredstvima omogućili kupovinu poklona za decu.
TRASA PUTA
Okupljanje 9:00 časova plato SPENS-a,
Polazak kolone u 9,30  Maksima Gorkog, Bulevar Oslobođenja, Most Slobode, Sremska Kamenica, 10 časova Decije selo u Sremskoj Kamenici.

Povratak u Novi Sad preko mosta Slobode, Bulevar Oslobođenja, Futoška ulica, Hajduk Veljkova - 11 smo na odeljenju Dečije bolnice.

Hajduk Veljkova, Hadži Ruvimova, Raše Radujkova, Jovana Dučića, Bulevar Kneza Miloša - 12 sati obilazak dece u Domu za decu ometenu u razvoju.

Bulevar Kneza Miloša, Bulevar Vojvode Stepe, Rumenačka, Bulevar Jaše Tomića, Bulevar Oslobođenja -  deca u Svratištu za decu,

Bulevar Oslobođenja, Jevrejska, Mihajla Pupina, Modene - 13 časova na Trgu slobode.

Posle podele paketića ručak za sve učesnike.
Modene, Žarka Zrenjanina, Stražilovska, Bul. Cara Lazara, Bul. Oslobođenja, Narodnog Fronta, Šekspirova - restoran Jedro jedriličarskog kluba na Dunavu

        
Ovako su mediji pratili pripreme za akciju Moto Deda Mrazeva u Novom Sadu.
Dobra organizacija akcije zahteva dobru pripremu, Tehnički sastanci sa svima koji žele da se uključe u organizaciju održavali su se svake nedelje u poslednjih mesec ipo dana pre novogodišnje akcije.
Slatkiši utovareni i zajedničkim snagama sve spakovano u prazničke paketiće.
Kupovina slatkiša u Tempu ovaj put kupili slatkiša za preko 350 veoma lepih paketiće.Jedna od najlepših akcija do sada, predivno vreme, ogroman broj motora sa Deda Mrazevima ali i Baba Mrazicama na njima, protutnjali su u nedelju Novim Sadom. Tačan broj motora nismo uspeli da izbrojimo, grupi su se priključivali sa svih strana, što nas posebno raduje jer su mnogi uvideli lepotu ove akcije. Puni utisaka i lepih sećanja pokušaćemo da predstavimo deo atmosfere na stranice sajta, ali pravi doživljaj je bio među tom silnom decom koja nas je dočekala sa osmesima i iskrenom radošću.JEDANAESTA MOTO DEDA MRAZ akcija 2013/14

Nedelja 29. decembar 2013. od 9,00  do 14,00 časova


Reklamni flajer - poziv za pomoć akciji sa računom za uplatu udruženju
skinite ovde
sredstva će biti iskorištena isključivo za kupovinu poklon paketića za decu
i organizaciju akcije Moto Deda Mraz

Neke slike sa do sada najmasovnije akcije. Sve je proteklo u izvrsnom redu, odlično organizovano, da se pohvalimo, pošto su Apostoli nosioci organizacije, velika pomoć u podeli paketića su pored m.k. Otpisani pružili i m.k. Horda, a od ove godine pridružili se i m.k. Red&Withe.
Svi koji su učestvovali u akciji pokazali su veliko srce, a uspeli smo i da obradujemo decu, što je svakako najvažniji cilj ove akcije.
Svima puno hvala na učešću i pomoći u ovoj akciji.Paketići spakovani i utovareni u kombi i u pratnji velike kolone Deda Mrazeva prošao kroz ceo grad i razdelio poklone dobroj deci.
Početak akcije na platou Spensa gde se skupilo oko stotinak motora.


Prelazak preko mosta je izgledao spektakularno, dugačka crvena kolona se protegla preko celog mosta i ubrzo se grupa još povećala sa grupom koja nas je čekala u centru Sremske Kamenice.


Dečije selo u Sremskoj Kamenici je tradicionalno prvo mesto gde Deda Mrazevo daruju svoje poklone,


Izuzetno raspoloženje prati ceo karavan.


U Domu za decu sa posebni potrebama uvek se pripreme za doček, spremaju se pesmice, priredbe i neizmerna radost svih korisnika dnevnog boravka na Novom naselju.


U svratištu dece ulice uvek pesma i igra, njima ne nedostaje osmeh, iako teško žive znaju da se raduju, naročito kad imaju ovakvu posetu. Zahvaljujemo se i firmama koje su pomogle kupovinu slatkiša za paketiće.


Centar grada sa brojnom decom željno su isčekivala kolonu Deda Mrazeva, velika gomila paketića podeljena deci koja se se morala potruditi da u velikoj navali dođu do slatkog paketića.


Uživo na najgledanijoj novosadskoj emisiji Novosadske razglednice RT Vojvodina
dva predsednika
Jovan Marjanović predsednik Otpisanih
Zoran Matić predsednik Apostola
Posle uspešno završene turneje po gradu iz centra su svi koji su želeli došli u restoran Jedro uz Dunav na pasulj koji je pripremio naš član.
Gromki aplauz svih prisutnih kada su probali pasulj, najbolje je opisao kvalitet.

Još jednom velika zahvalnost svim prisutnima na akciji koji su svojim prisustvom ulepšali a i pomogli ovu lepu i humanu akciju, vidimo se do sledeće akcije kada ćemo opet pokazati pravo srce bajkera!


Ovaj put smo bili i na naslovnim stranama tiražnih novina, uvideli su novinari koliko je ovo lepa akcija.Firma Confort iz Ruskog Krstura je pokazala izuzetnu humanost i donirala 4 troseda u naše udruženje i dala nam da odaberemo kome ćemo pokloniti izuzetno kvalitetne i funkcionalne krevete.
Odluka je pala da se trosodi poklone u objekte koje tradicionalno posećujemo, Dečija bolnica i Dom za decu sa posebnim potrebama u Veterniku.
Članovi Apostola su dobijene trosede sami prevezli do odredišta i poklonili.