DEVETA MOTO DEDA MRAZ akcija 2011/12
Predivna akcija uz učešće više od 70 motora i preko sto učesnika, oduševila je sve građane a naročito decu koja su sa nestrpljenjem osluškivala da čuju grmljavinu motora jer su znali da ubrzo stižu motorizovani Deda Mrazovi.
Akcija se po ustaljenom rasporedu odvijala u najboljem redu, zahvaljujući zalaganjima svih prisutnih bajkera, dobro organizovanoj redarskoj ekipi i dečici koja su sa oduševljenjem dočekali paketiće.
Pokloni su dati mališanima u Dečjem selu u Sremskoj Kamenici, u  Dečjoj bolnici, dnevnom boravku veterničkog Doma za decu i omladinu i Svratištu za decu, kao i najmlađim Novosađanima koji su sa roditeljima došli na Trg slobode .
Jedina želja nam je da decu obradujemo i izmamimo osmehe i deci kojoj je u ovim trenucima teško. "Otpisani" su ovu akciju pokrenuli pre devet godina kada su nosili poklone deci na Trgu i u bolnici. Sada su se akciji priključili i drugi klubovi iz cele Vojvodine, a Apostoli su se ozbiljnije prihvatili organizacije i proširili je, jer želimo da obradujemo decu koja su bolesna, koja nemaju roditelje, koja imaju posebne potrebe kao i sve mališane koji dočekaju bajkere u centru grada.Apostoli na Facebook-u
Apostoli - motoristi slobodnog duha
Akcija Deda Mraz 2009/10.
pogledajte opširnije ovde
Start   |   Članovi   |  Aktivnosti   |   Galerija   |  Forum   |   Putovanja   |  Sponzori      Copyright © 2009-2011 All Rights Reserved. Design ticma
trasa_puta2012.jpg
Akcija Deda Mraz 2010/11.
pogledajte opširnije ovde
Pogledajte kako su protekle predhodne akcijeMoto Deda Mraz

Ove godine u akciju se uključuju, pored većine Vojvođanskih motorista i firme koje su finansijski pomogle da kupimo lepe poklone za decu.
Mediji prate pripremu akcije.
DEVETA MOTO DEDA MRAZ akcija 2011/12

Subota 24. decembar 2011. od 9,00  do 14,00 časova


Okupljanje od 8:00 časova 24.12.2011. Ispred Caffe bara ''Fashion'' na Bulevaru oslobođenja 63 ili popularno "CRKVA",
Osveženje čajem i polazak u 9,30 prema centru Sremske Kamenice, a u 10 časova će kolona Deda mrazova posetiti Decije selo u Sremskoj Kamenici gde će podeliti paketiće i tradicionalno provozati decu na motorima koji sami izaberu po krugu sela. U 11 smo na odeljenju Dečije bolnice, gde ćemo ostaviti poklone i obići bolnicu da nas deca iz svih soba vide. Za 12 sati predviđen je obilazak dece u Domu za decu ometenu u razvoju na Novom Naselju gde ćemo pored slikanja i paketića malo pogledati radove kojima se ta deca uvek hvale.
Da ispunimo želju i deci u Svratištu za decu, kolona Deda Mrazova sa paketićima obići će i njihov dom.
Kraj akcije je predviđen je u 13 časova na Trgu slobode, gde se podele svi preostali pokloni deci koja se tu zateknu.
Završetak akcije sa ručkom za sve učesnike u restoranu Jedro jedriličarskog kluba na Dunavu.

        
Mediji u pratili kompletnu akciju i bile su lepe reportaže na televiziji, radiju u novinama kao i u elektronskom obliku.
Neke od izveštaja možete pročitati ovde.
24 časa              radio 021                Radio Televizija Vojvodine                 Novosadska TelevizijaKupovina i pakovanje slatkiša prošla je uz veliku pomoć zaposlenih u Tempu.
Kako su videli akciju kroz objektiv foto aparata.
Ovako je izgledalo u novinama, reportaže iz 24 časa i Dnevnika.


Akcija Deda Mraz 2012/13.
pogledajte opširnije ovde