Apostoli na Facebook-u
Apostoli - motoristi slobodnog duha
Akcija Deda Mraz 2011.
pogledajte opširnije ovde
Moto Zeka i ove godine je obradovao decu koja su željna pažnje i ljubavi.
U nedelju 15.04.2012.
Tradicionalno polazak ispred kafea Fashion. Satnica kao i prošle godine
9:00  Okupljanje ispred Cafe bara Fashion na Bulevaru Oslobodjenja 63
9:15 formiranje kolone i polazak Bulevarom prema Sremskoj Kamenici,
9:30 dolazak u Dečije Selo
9:30 - 10:30 tucanje jajima, podela slatkisa, vožnja dece po krugu Dečijeg sela i druge planirane aktivnosti,
10:30 polazak prema Novom Sadu
10:45 dolazak u Kucu stanovanja uz podrsku
10:45 - 11:15 tucanje jajima, podela slatkisa i razgledanje motocikala.

Posle obilaska dece odlazak kući na porodični ručak.
Uskrs 2012 je protekao u tmurnom i kišovitom vremenu, ali raspoloženje vedro i veselo tako da su svi bili sretni i zadovoljni.
Akcija Uskrs za decu 2011.
pogledajte opširnije ovde
Start   |   Članovi   |  Aktivnosti   |   Galerija   |  Forum   |   Putovanja   |  Sponzori      Copyright © 2009-2011 All Rights Reserved. Design ticma
Najava iz novina 24 časa    Autor: D. Maksimović 13.04.2012

Zeke na motociklima u poseti Dečjem selu
DVOTOČKAŠI - “Moto zeke” će, kao i prethodnih desetak godina, za Uskrs posetiti Dečje selo i mališanima odneti poklone. Članovi Moto udruženja “Apostoli”, poznati po brojnim humanitarnim akcijama, posetiće i „Kuću na pola puta“. „Povorka motoraša krenuće iz grada ispred kafea “Fashion” u devet sati. Družićemo se sa mališanima u Dečjem selu, podelićemo im poklone i slatkiše, provozaćemo ih na motorima, a nakon toga posetićemo i „Kuću na pola puta“, navode „Apostoli“.
reportaža sa Novosadse televizije
Apostoli u Dečjem selu
Nedelja, 15. April 2012.     14:10
Autor: Dejan Stepanov      
Poštujući tradiciju za Vaskrs, motoristi Udruženja „Apostoli“ posetili su decu iz Dečjeg sela u Kamenici i pored raznobojnih jaja uručili im pakete slatkiša. Mališani su se najviše obradovali vožnjom motorom, a mnogi današnji gosti razvili su pravo prijateljstvo sa malim domaćinima jer, kako kažu, koriste svaku priliku, naročito za vreme porodičnih praznika, da se druže sa njima.

Deca su, i ove godine, bila izuzetno nestrpljiva pred pojavljivanje motorista. Posle dugog iščekivinja, veselom grajom pozdravila su goste na ulazu u Dečje selo. Članovi Udruženja „Apostoli“ došli su u prazničnu posetu punih ruku. Nakon što su podelili jaja i slatkiše, usledila je vožnja dvotočkašima. Za mnoge nezaboravna.

Praznična atmosfera obeleži svaki Vaskrs u Dečjem selu. Pažnja koju dobiju štićenici je dragocena, a osmesi na njihovim licima ne mogu se meriti ni sa čim, istog su mišljenja Vidoje Radulović iz Dečjeg sela i Zoran Matić iz Udruženja „Apostoli“.

Pošto su ih domaćini počastili i zahvalili im se na poseti, motoristi su iz Kamenice krenuli na Detelinaru gde su nešto starijim štićenicima ovog sela takođe odneli fabrana jaja i slatkiše i poželeli im srećan Vaskrs.