Apostoli na Facebook-u
Apostoli - motoristi slobodnog duha
Tradicionalna akcija obradujmo decu za Uskrs.
Humanitarno druženje opet
u organizaciji Apostola!

9:00  Okupljanje ispred Cafe bara Fashion na Bulevaru Oslobodjenja 63
9:15 formiranje kolone i polazak Bulevarom prema Sremskoj Kamenici,
9:30 dolazak u Decije Selo
9:30 - 10:30 tucanje jajima, podela slatkisa, voznja dece po krugu decijeg sela i druge planirane aktivnosti,
10:30 polazak prema Novom Sadu
10:45 dolazak u Svratiste za decu ulice
10:45 - 11:15 tucanje jajima i podela slatkisa deci
11:20 polazak prema Detelinari
11:30 dolazak u Kucu stanovanja uz podrsku
11:30 - 12:15 tucanje jajima, podela slatkisa i razgledanje motocikala.
Moto zeka
Nedelja, 24. April 2011. 12:28
Autor: Biljana Kušljević  

Mališanima iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici i Svratišta za decu ulice, članovi moto kluba „Apostoli“, danas su podelili Uskršnje poklone. Manifestacija „Moto zeka“ održava se treću godinu zaredom a njen cilj je da se deci bez roditeljskog staranja na taj način ulepša najveći hrišćanski praznik. Farbana jaja i slatkiši izmamili su dečje osmehe a oni najhrabriji imali su priliku i da se provozaju motorima.


Uskršnje jutro mališani iz Dečjeg sela u Kamenici proveli su u iščekivanju motociklista. Navikli su da im donose poklone. Za decu, koja su za praznik ostala u selu, njihov dolazak je i prava prilika da se provozaju motorima.Više od 50 motociklista iz cele Vojvodine podržalo je akciju „Moto zeka“. Među poklonima za mališane osim ofarbanih jaja, bilo je i slatkiša. Ove poklone motociklisti su prikupili svojim sredstvima. Posle Dečjeg sela motociklisti su se uputili prema Svratištu za decu ulice i Domu za program zaštićenog stanovanja. Tradicionalna manifestacija „Moto zeka“ ima za cilj da obraduje svu decu koja ne proslavljaju praznik sa svojim roditeljima, poručili su motociklisti.Slike sa prošlogodišnje Uskršnje akcije iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici.
Uskršnji moto zeka
24.04.2011.
Start   |   Članovi   |  Aktivnosti   |   Galerija   |  Forum   |   Putovanja   |  Sponzori      Copyright © 2009-2011 All Rights Reserved. Design ticma
Uspeli smo da stignemo i na Moto zeku u Zrenjanin gde smo sa tamošnjim bajkerima obišli dom sa decom sa posebnim potrebama.
Izuzetna organizacija i veliki broj motoraša učinio je ovu akciju vrlo lepu.
Dnevnik je objavio vest   http://www.dnevnik.rs/sr-lat/node/29890