Apostoli na Facebook-u
Apostoli - motoristi slobodnog duha
Tradicionalna akcija obradujmo decu za Uskrs
MOTO ZEKA
Subota 15.04.2017.
10:00 Okupljanje ispred NS kafea Branimira Ćosića
10:30 formiranje kolone i polazak prema Veterniku,
11:00 dolazak u dom za decu sa posebnim potrebama u Veterniku
11:00 - 11:30 druženje sa decom. podela slatkiša i uskršnjih jaja.
Uskršnji moto zeka
15.04.2017.
Start   |   Članovi   |  Aktivnosti   |   Galerija   |  Forum   |   Putovanja   |  Sponzori      Copyright © 2009-2011 All Rights Reserved. Design ticma
Nekoliko desetina novosadskih bajkera podelilo je danas slatkiše i uskršnja jaja štićenicima Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku. Oni su time već tradicionalno pokazali, da se na dobra dela povodom uskršnjih praznika mogu odlučiti i obični ljudi, iz čiste dobre volje, a ne samo zvaničnici i predstavnici kompanija, koji žele da iskoriste prazničnu atmosferu da se malo promovišu.
Za bajkere malo truda, a za korisnike Doma u Vererniku puno radosti. Da i njihovi osmesi to potvrđuju, smatra Zorica Vlajinić, vaspitačica u Domu.
-Ova poseta pokazuje da i tokom velikih praznika imamo puno prijatelja, koji nas ne zaboravljaju - naglašava ona.
-Želelmo da pokažemo, da je ovaj naš trud za nekog sva sreća ovog sveta - kaže Sandra Šteli, PR motoraške družine "Apostoli". Prema njenim rečima, ova akcija je otvorena za sve bajkere, bez obzira na to, kojem moto klubu pripadaju.
-Naša pojava izmamljuje njihov osmeh, što i nas čini zadovoljnim. Puno nam je srce - kaže Radoslav Bata Družetić, predsednika moto kluba "Horda".
Kao poseban spektakl, bajkeri su se od "NS kafea" - gde su se okupili - pa do Veternika, provozali u koloni. To je bila atrakcija za sve posmatrače koji su se našli na ulici.

umetničke fotografije autora Miloša Pavkova